W&R Etiketten is gecertificeerd volgens de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials, Issue 5, Category Basic Hygiene (AA status). SEDEX certificaat

Certificeringen

W&R Etiketten is gecertificeerd volgens de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials, Issue 5, Category Basic Hygiene (AA status).

Certificeringen

De gedrevenheid van het leveren van producten van topkwaliteit en het continue verbeteren van het bedrijf, de processen en de producten zit in ons DNA. Daar hebben we dan ook ons hele bedrijfsbeleid op ingericht. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op de BRC normen. Voor deze norm is gekozen, omdat de eisen op het gebied van voedselveiligheid van verpakkingsmaterialen steeds strenger worden.  

Met het certificaat garanderen wij onze klanten dat we producten leveren volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden op het gebied van voedselveiligheid binnen de verpakkingsindustrie. 

Naast de BRC certificering heeft W&R Etiketten een SEDEX certificering. Het SEDEX certificaat is een wereldwijd erkend certificaat dat in gaat op het personeelsbeleid op sociaal en ethisch gebied, MVO en duurzaamheid.

W&R Etiketten is geregisteerd onder nummer: ZC399267018.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten