Duurzaam ondernemen is belangrijk voor W&R Etiketten. We gaan zorgvuldig om met het milieu. Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen schadelijke oplosmiddelen binnen ons bedrijf.

Duurzaam ondernemen

De kwaliteit en toekomstgerichtheid van ons bedrijf blijkt niet alleen uit de producten en diensten die wij aanbieden. Ook de manier waarop we dat doen is belangrijk voor ons. Gelukkig kunnen we topkwaliteit leveren terwijl we ook nog optimaal rekening houden met het milieu.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor W&R Etiketten. We nemen diverse maatregelen om onze ambitie op dit gebied waar te maken.

Recycling

We gaan zorgvuldig om met het milieu. Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen schadelijke oplosmiddelen binnen ons bedrijf. Alle afvalstoffen die we hebben worden op een verantwoorde manier afgevoerd en verwerkt. We beschikken over een speciaal afzuigsysteem dat stoffen afvoert zodat ze hergebruikt kunnen worden. Er wordt zelfs brandstof voor de papierindustrie gemaakt van onze afvalstoffen. Op deze manier proberen we zo bewust mogelijk om te gaan met ons productieproces. Klik hier voor mogelijkheden op het gebied van recycling.

Duurzame partners en leveranciers

Over onze eigen duurzaamheid denken we dus goed na. Maar ook bij de keuze van onze partners en leveranciers staan we stil bij hun milieuvriendelijkheid. De bedrijven waarmee wij zaken doen, hebben over het algemeen al jarenlang bewezen dat zij duurzaam te werk gaan. Zo blijft duurzaamheid in de hele productieketen gewaarborgd. Uiteraard verwachten wij van onze partners en leveranciers dat zij hoogstaande kwaliteit leveren, professioneel werken en hun afspraken nakomen. Daarnaast zoeken we altijd ook naar die extra toegevoegde waarde op het gebied van duurzaam ondernemen.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten