W&R Etiketten is in 1992 opgericht door Jack Willemsz (1964) en Leo van Rooy (1951). W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™.

Historie

W&R Etiketten is in 1992 opgericht door Jack Willemsz (1964) en Leo van Rooy (1951). Zij werkten jarenlang als collega’s samen in de grafische sector.

Historie van W&R Etiketten

Toen ze de kans kregen om een kleine drukkerij uit Tilburg over te nemen, waagden zij de stap naar een eigen onderneming. Door de eerste letters van hun achternamen te combineren was de bedrijfsnaam W&R Etiketten een feit.

Succesvolle ontwikkeling

Na de oprichting richt Jack zich met zijn kennis en ervaring op het gebied van marketing vooral op de commercie. Leo gaat voor de techniek. Het blijkt een succesvolle combinatie. In 1993 bouwen ze een nieuw pand aan de Heraclesstraat in Tilburg. In 1999 vindt weer een uitbreiding plaats. In 2000 koopt W&R Etiketten als eerste in Nederland een MPS uv flexopers. Al snel groeit het bedrijf opnieuw uit zijn jas.

Landelijke positie

In 2001 bouwt W&R Etiketten voor de tweede keer een nieuw pand, ditmaal aan de Polluxstraat in Tilburg. En ook in dit moderne gebouw maakt de onderneming dankzij de professionele aanpak een succesvolle ontwikkeling door. Inmiddels zijn er 60 medewerkers werkzaam. En omvat het bedrijf onder andere vijf UV-flexo drukpersen, 2 digitale machines, vijf blanco stansmachines en een eigen prepress- en ontwerpstudio. Daarmee neemt W&R Etiketten een serieuze positie in op de landelijke etikettenmarkt. Jack Willemsz is sinds 2011 de enige eigenaar van het bedrijf. Zijn doel is W&R Etiketten continu te blijven verbeteren.

Unieke bundeling van kennis en kracht

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™. De Optimum Group™ is een veelzijdige groep aan drukkerijen, gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en een top speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen

W&R Etiketten
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten