Leverbetrouwbaarheid W&R Etiketten nog verder opgeschaald.

Leverbetrouwbaarheid W&R Etiketten nog verder opgeschaald.

COVID-19 heeft wereldwijd veel impact. In deze omstandigheden zetten wij in op het versterken van leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producten en leveranciers.

COVID-19 - het Coronavirus - heeft wereldwijd het maatschappelijk verkeer ontregeld en heeft hierdoor ook gevolgen voor de productie en dienstverlening van vele bedrijven. In deze bijzondere omstandigheden zet W&R Etiketten in op het versterken van haar leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producenten en leveranciers (van vitale sectoren).

W&R Etiketten en Optimum Group: samen sterk

Van logistieke oplossing tot promotieactie: voor elk etiket biedt W&R Etiketten een passende oplossing. Wij zien uw etiket als onmisbare communicatie met de klant. Als moderne drukkerij helpen wij u om de boodschap in één oogopslag duidelijk te maken. Onze experts denken creatief, flexibel en servicegericht met u mee voor oplossing in op maat gemaakte bedrukte en blanco zelfklevende etiketten. Met onze UV-Flexo drukpersen produceren wij grote oplages tot maximaal 8 kleuren. Voor kleinere oplages in full color maken wij gebruik van digitale druktechnieken. W&R Etiketten is BRC gecertificeerd en richt zich voornamelijk op de logistiek en voedings-, bloemen- en plantenindustrie.

W&R Etiketten is bovendien onderdeel van Optimum Group, marktleider in de Benelux. Optimum Group ontwikkelt samen met alle members duurzame verpakkingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk blijven bedienen.

W&R Etiketten levert

W&R Etiketten heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid. Dankzij Optimum Group kan deze nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft met veertien productielocaties, meer dan 1000 medewerkers en alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico’s beperken.

Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Wij hebben reeds extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd en blijven die voorlopig ook nog verder opbouwen.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten