Optimum Group, Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB (België), ASQ (België) en Optimum Group Printing LLC

Optimum Group™

Labels and flexible packaging solutions.

Optimum Group™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Optimum Group™ bestaat uit 7 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB en ASQ in België en Optimum Group Printing LLC. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet & meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën, shrink sleeves en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan.

De bedrijven Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB en ASQ gevestigd in België en Optimum Group Printing LLC gevestigd in De Verenigde Staten, zijn als zeven ondernemingen samen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productenaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland en België. Door de combinatie van decentrale gespecialiseerde operaties en centrale groepsfuncties voor sales, finance, en stafdiensten, is de Optimum Group™ een slagvaardige organisatie die dicht bij zijn klanten staat.

Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 75 miljoen omzet, 325 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 19 UV Flexo drukpersen en 7 digitale machines verspreid over 8 locaties. www.optimumgroup.nl

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten