Het vermaarde Constant Adjustable Torque regelsysteem van LABELMATE biedt een nauwkeurige afstelling van invoersnelheden en oprolkoppel.

UCAT-3-1-INCH

Deze aangedreven unwinder met spanningsarm volgt automatisch het etikettengebruik op en biedt een aangedreven etiketteninvoer tot snelheden van 125 cm/sec. De UCAT-3-1-INCH voor kernen van 25,4 mm verwerkt etiketten tot 155 mm breed en rolt een rol etiketten met een diameter van max. 220 mm af.

Beschrijving

Het vermaarde Constant Adjustable Torque regelsysteem van LABELMATE biedt een nauwkeurige afstelling van invoersnelheden en oprolkoppel. Externe STOP/RUN input inbegrepen.

Dankzij de stevige, dikwandige stalen constructie kan jouw UCAT-3-1-INCH Unwinder eenvoudig worden geplaatst. Speciale antislipvoetstukken vermijden dat de eenheid verschuift.
De betrouwbare, hoogkwalitatieve en onderhoudsvrije CAT etikettenunwinder voor zware toepassingen biedt een 5-jarige beperkte garantie op onderdelen en arbeid (1 jaar op voedingen). Dergelijke garantie is ongezien in de industrie.

Stroomtoevoer:
Input: 230 VAC-50Hz.
Output: 15 VDC-4,33 A

P/N: LMU011

Eigenschappen

  • Verwerkt etiketten tot 155 mm breed
  • Roldiametercapaciteit tot 220 mm
  • Voor kernen van 24,5 mm
  • Snelheden tot 125 cm/sec.
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten