Transferlinten W&R Etiketten, member company Optimum Group

Transferlinten

De kwaliteit van een geprint etiket hangt af van diverse factoren.

Transferlinten

De kwaliteit van een geprint etiket hangt af van diverse factoren, zoals: het materiaal waarop geprint wordt, het type printer én het soort transferlint. W&R beschikt over een zeer breed assortiment thermal transfer linten. In vrijwel alle breedtes leverbaar en die geschikt zijn voor alle type printers, waaronder: Zebra, Avery, Toshiba en Sato. Of het nu gaat om toepassing in de chemie of voedingsmiddelenindustrie, wij bieden een passende oplossing. 

Persoonlijk deskundig advies

Onze medewerkers maken W&R Etiketten bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt dat het prettig is om met W&R Etiketten zaken te doen! Dagelijks staan ruim 60 medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en nemen u zo veel mogelijk zorg uit handen. De directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders.

Sales support

U krijgt van ons een scherpe offerte op basis van de wensen en eisen die u aangeeft. Na akkoord daarop gaan wij aan de slag met uw order. Wij zijn een flexibele organisatie, dus als u met een spoedopdracht komt, dan maken wij daar ruimte voor. Tussentijds staat uw vaste contactpersoon altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten