Foliedruketiketten | Foliedruk | etiketten | W&R Etiketten

Foliedruketiketten

Het drukproces bij foliedruk etiketten is snel en voordelig.

Foliedruketiketten

Het drukproces bij foliedruketiketten is snel en voordelig. Bij deze techniek wordt geen inkt gebruikt, maar een dunne folie die met behulp van een cliché op de ondergrond wordt aangebracht. Foliedruk is vooral geschikt voor kleinere formaten en oplages, bijvoorbeeld voor actiestickers. Wij bieden u een ruim assortiment foliedruketiketten in diverse materialen en kleuren.

W&R Etiketten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met verschillende productietechnieken. Van blanco etiketten tot grote oplages in 8 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat. De productie werkt in een twee-ploegensysteem waardoor wij de machines optimaal benutten en onze flexibiliteit kunnen garanderen.

Studio

U ontvangt van ons een drukproef uit onze studio, waar u eventuele correcties op kunt aanbrengen. Standaard sturen wij deze drukproeven digitaal naar u, maar als u wilt dan is een fysieke drukproef natuurlijk ook mogelijk. Overleggen met onze studiomedewerkers kan altijd. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen