Kratkaarten | etiketten | W&R Etiketten

Kratkaarten

Kratkaarten zijn etiketten die op of aan een krat bevestigd worden.

Kratkaarten

Kratkaarten zijn etiketten die op of aan een krat bevestigd worden. Meestal hebben ze een logistieke functie, bijvoorbeeld voor veilingen of supermarkten. Wij produceren kratkaarten in alle mogelijke vormen en materialen. Hoe eenvoudig of complex de vorm ook is, ons uitgebreide archief stansmessen staat tot uw beschikking.

W&R Etiketten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met verschillende productietechnieken. Van blanco etiketten tot grote oplages in 8 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat. De productie werkt in een twee-ploegensysteem waardoor wij de machines optimaal benutten en onze flexibiliteit kunnen garanderen.

Studio 

U ontvangt van ons een drukproef uit onze studio, waar u eventuele correcties op kunt aanbrengen. Standaard sturen wij deze drukproeven digitaal naar u, maar als u wilt dan is een fysieke drukproef natuurlijk ook mogelijk.  Overleggen met onze studiomedewerkers kan altijd. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Kratkaarten W&R Etiketten
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen