Meerlaags Etiketten

"Meertalige productinformatie, veiligheidstekens, een speciale kortingsactie of een uitgebreide ingrediëntenlijst: allemaal redenen om te kiezen voor meerlaags etiketten.

"Meerlaags etiketten, meer impact voor uw product"

  Bent u op zoek naar een efficiënte manier om meer informatie te communiceren op uw producten? Kies dan voor onze tweelaagse etiketten! Met drie zijden waarop u informatie kunt plaatsen, bent u verzekerd van voldoende ruimte voor uw boodschap. Maar wilt u nog meer ruimte, ga dan voor onze Trio etiketten, met maar liefst vijf zijden om te bedrukken.

  Onze Peel-and-reseal etiketten zijn perfect voor een strakke uitstraling, want na verwijdering kunt u ze direct opnieuw aan de verpakking plakken.

  Onze coupon etiketten zijn perfect voor tijdelijke winacties met voorwaarden en unieke codes. En met onze verwijderbare piggy-back etiketten kunt u gemakkelijk de actie-informatie verwijderen zonder het originele etiket te beschadigen.

  Laat ons u helpen om uw producten een professionele uitstraling te geven met onze meerlaagse etiketten. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

  TRIO-etiketten

  Met een trio label, ook wel sandwich etiket of multilayer etiket genoemd, heb je geen ruimtegebrek meer op je etiket. Dit type etiket bestaat uit drie lagen waarop informatie of afbeeldingen kunnen worden geplaatst. Hierdoor is het ideaal voor het weergeven van veel informatie of meerdere talen. Dankzij de peel & reseal techniek is het etiket meerdere keren hersluitbaar en kun je maar liefst vijf bladzijdes bedrukken. Bij Optimum Group W&R kun je een trio label etiket bestellen, wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Indien je minder dan vijf bladzijdes nodig hebt, verwijzen we je naar onze duolabel etiketten.

  QUATRO-etiketten

  Quatro-etiketten zijn meerlaagse etiketten bestaande uit vier lagen van dezelfde grootte die op elkaar worden aangebracht. Dankzij dubbelzijdige bedrukking kunnen alle gewenste informatie op het etiket worden gedrukt. Met de juiste lijm kunnen de individuele lagen geopend en gesloten worden, waarbij we zorgen voor een soepele handeling met een lijmvrij-hoekje. Met zeven bedrukbare zijdes, is een quatro-etiket een uitstekende keuze voor sectoren die hun product exporteren naar het buitenland en meerdere talen op het product moeten vermelden. Bezoek onze aparte productpagina voor meer informatie over quatro-labels of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

  Er zijn veel redenen om voor Quatro-etiketten te kiezen. Hieronder een aantal voordelen op een rij:

  • U heeft zeven volledig bedrukbare zijden tot uw beschikking om alle productinformatie op te verwerken.
  • Het etiket is gemakkelijk te openen en te sluiten, met volledige of puntbelijming.
  • U kunt zelf het aantal op rol, de kerndiameter en de rolwikkeling bepalen.
  • De bedrukking is zeer strak, waardoor heldere en stralende kleurcombinaties ontstaan.
  • Quatro-etiketten zijn op maat gemaakt, met de juiste kwaliteit, vorm en afmeting.

  Neem contact met ons op voor advies of om te bepalen of een quatro-etiket, of een ander meerlaags label geschikt is voor uw product of verpakking.

  Neem contact  met ons op
  Neem contact met ons op
  Direct contact Meer weten
  Offerte aanvragen