Non-labellook | presentatie-etiket | W&R Etiketten

Non-labellook

Sommige producten hebben een presentatie-etiket nodig dat er niet direct uitziet als een etiket.

Non-labellook

Sommige producten hebben een presentatie-etiket nodig dat er niet direct uitziet als een etiket. Non labellook noemen we dat. Deze etiketten zijn van speciaal materiaal dat nagenoeg niet te herkennen is als een etiket. Dit draagt bij aan het design van uw product en voegt daardoor waarde toe.

W&R Etiketten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met verschillende productietechnieken. Van blanco etiketten tot grote oplages in 8 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat. De productie werkt in een twee-ploegensysteem waardoor wij de machines optimaal benutten en onze flexibiliteit kunnen garanderen.

Studio

U ontvangt van ons een drukproef uit onze studio, waar u eventuele correcties op kunt aanbrengen. Standaard sturen wij deze drukproeven digitaal naar u, maar als u wilt dan is een fysieke drukproef natuurlijk ook mogelijk. Overleggen met onze studiomedewerkers kan altijd. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Klik hier voor de aanleverspecificaties

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen