Wij leveren sleufetiketten in zowel papier als kunststof, in vele kwaliteiten, kleuren en formaten, geschikt voor binnen en buiten. Voorbedrukt of blanco: alles kan.

Sleufetiketten

Sleufetiketten kent u wellicht als kofferlabels, maar ze worden ook veel gebruikt in de tuinsector.

Sleufetiketten

Sleufetiketten kent u wellicht als kofferlabels, maar ze worden ook veel gebruikt in de tuinsector. Ze zijn eenvoudig te bevestigen om een boom of plant. Wij leveren sleufetiketten in zowel papier als kunststof, in vele kwaliteiten, kleuren en formaten, geschikt voor binnen en buiten. Voorbedrukt of blanco: alles kan.

W&R Etiketten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met verschillende productietechnieken. Van blanco etiketten tot grote oplages in 8 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat. De productie werkt in een twee-ploegensysteem waardoor wij de machines optimaal benutten en onze flexibiliteit kunnen garanderen.

Studio

U ontvangt van ons een drukproef uit onze studio, waar u eventuele correcties op kunt aanbrengen. Standaard sturen wij deze drukproeven digitaal naar u, maar als u wilt dan is een fysieke drukproef natuurlijk ook mogelijk.  Overleggen met onze studiomedewerkers kan altijd. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Klik hier voor de aanleverspecificaties.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen