Er zijn twee methoden om labels te printen: thermodirectprinters werken met warmtegevoelig papier en thermotransferprinters maken gebruik van een transferlint.

Labelprinters

Er zijn twee methoden om labels te printen.

Labelprinters

Er zijn twee methoden om labels te printen: thermodirectprinters werken met warmtegevoelig papier en thermotransferprinters maken gebruik van een transferlint. Niet elk etiket is geschikt voor beide printtechnieken. Daarom is de keuze voor de juiste printer van belang voor een optimaal eindresultaat. Wij adviseren u graag welke labelprinter voor u de beste keus is.

Persoonlijk deskundig advies

Onze medewerkers maken W&R Etiketten bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt dat het prettig is om met W&R Etiketten zaken te doen! Dagelijks staan ruim 60 medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en nemen u zo veel mogelijk zorg uit handen. De directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders.

Sales support 

U krijgt van ons een scherpe offerte op basis van de wensen en eisen die u aangeeft. Na akkoord daarop gaan wij aan de slag met uw order. Wij zijn een flexibele organisatie, dus als u met een spoedopdracht komt, dan maken wij daar ruimte voor. Tussentijds staat uw vaste contactpersoon altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klik hier voor de aanleverspecificaties.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen