W&R beschikt over een zeer breed assortiment thermal transfer linten. In vrijwel alle breedtes leverbaar en die geschikt zijn voor alle type printers.

Transferlinten

De kwaliteit van een geprint etiket hangt af van diverse factoren.

Transferlinten

De kwaliteit van een geprint etiket hangt af van diverse factoren, zoals: het materiaal waarop geprint wordt, het type printer én het soort transferlint. W&R beschikt over een zeer breed assortiment thermal transfer linten. In vrijwel alle breedtes leverbaar en die geschikt zijn voor alle type printers, waaronder: Zebra, Avery, Toshiba en Sato. Of het nu gaat om toepassing in de chemie of voedingsmiddelenindustrie, wij bieden een passende oplossing. 

Persoonlijk deskundig advies

Onze medewerkers maken W&R Etiketten bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt dat het prettig is om met W&R Etiketten zaken te doen! Dagelijks staan ruim 60 medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en nemen u zo veel mogelijk zorg uit handen. De directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders.

Sales support

U krijgt van ons een scherpe offerte op basis van de wensen en eisen die u aangeeft. Na akkoord daarop gaan wij aan de slag met uw order. Wij zijn een flexibele organisatie, dus als u met een spoedopdracht komt, dan maken wij daar ruimte voor. Tussentijds staat uw vaste contactpersoon altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen