W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

Werken bij

Binnen W&R Etiketten bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Vacatures:

    W&R Etiketten is regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Uiteraard mag je altijd een open sollicitatie te sturen. W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group. Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroupcareers.nl/

    UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

    Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Met trots stellen wij onszelf aan u voor.

    OPTIMUM GROUP™ 

    Profiteer van een bundeling van kracht en expertise. De drukkerijen van Optimum Group zijn gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor afnemers in Food, Retail, Cosmetica, Pharma, Home en Personal Care, Logistiek en de Chemische industrie. De member companies van Optimum Group bundelen hun krachten voor een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid.

    Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

    Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

    Optimum Group™ is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.
     www.optimumgroup.nl

    Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo. 


    Neem contact  met ons op
    Neem contact met ons op
    Direct contact Meer weten