In verband met de feestdagen zijn wij op 24, 25 en 26 december 2018 en 1 januari 2019 de gehele dag gesloten. Namens directie en medewerkers W&R Etiketten, hele fijne feestdagen toegewenst.

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

Werken bij

Binnen W&R Etiketten bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Vacatures:

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group. Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet & meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën, shrink sleeves en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan.

Onze member companies zijn samen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productenaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland en België.

Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. www.optimumgroup.nl

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo. 


Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten