W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

Werken bij

Binnen W&R Etiketten bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Vacatures:

  W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group. Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

  Optimum Group is een veelzijdige groep van drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en bedient vooral afnemers in food, Retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

  Optimum Group™ bestaat uit 7 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, speciaal drukkerij Max. Aarts, EPB en ASQ (België), W&R  Etiketten en Optimum Group Printing LLC gevestigd in De Verenigde Staten. Door de bundeling van krachten ontstaat een unieke combinatie van expertise in UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën en flexibele verpakkingen.

  Optimum Group is een sterke top 3 speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 75 miljoen omzet, 325 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 19 UV Flexo drukpersen en 7 digitale machines.

  Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo. 


  Neem contact  met ons op
  Neem contact met ons op
  Direct contact Meer weten