KAM Coördinator

KAM Coördinator (24 p/w)

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij voor twee vestiging Megaflex Bladel B.V. te Bladel en W&R Etiketten te Tilburg per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij voor twee vestiging Megaflex Bladel B.V. te Bladel en W&R Etiketten te Tilburg per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

KAM Coördinator (24 p/w)

Wat ga je doen?

Als KAM Coördinator breng je kwaliteit, arbeidsgezondheid, veiligheid en milieu onder de aandacht van jouw collega’s en zo creëer je een draagvlak voor deze onderwerpen. Je hebt een adviserende rol richting de directie en medewerkers. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij zelfsturend en proactief bent.

Als KAM Coördinator heb je veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit volgens de PDCA-cyclus (Plan Do Check Act), maar ook voor het naleven van regels, arbeidsveiligheid & het milieu d.m.v. een kwaliteitsborgingsysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de huidige kwaliteitsprocedures actueel, gestructureerd en georganiseerd zijn. En is het jouw verantwoording dat de RI&E wordt opgesteld en uitgevoerd.

Je zult regelmatig overleg hebben met de KAM Manager(s) binnen Optimum Group over de voortgang van de diverse taken en hierover rapporteer je aan de locatiedirecteur. Als er klachten binnenkomen zul jij deze procedure coördineren en eventueel een nieuwe procedure opstellen of een bestaande aanpassen. Daarnaast geef je uitvoering aan rapportages en geef je eventuele opleidingen. Je plant, bewaakt en voert interne audits uit en begeleidt externe audits. Een vrij breed takenpakket dus.

Jouw werkomgeving

Je bent werkzaam op twee locaties binnen Optimum Group namelijk W&R Etiketten in Tilburg en Megaflex Bladel B.V., waarbij Bladel je standplaats zal zijn. Megaflex Bladel B.V. is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het produceren van bedrukte- en blanco etiketten. Met een eigen state-of-art machinepark, bestaande uit flexo- & digitale persen, heeft Megaflex kwaliteit hoog in het vaandel.

Megaflex is in het bezit van het ISO 9001 en BRC Packaging certificaat. Megaflex Bladel B.V. is daarnaast een groeiende organisatie met veel mogelijkheden. W&R Etiketten is een moderne drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van blanco en bedrukte etiketten in alle soorten en maten, ook als het gaat om afwijkende vormen of extreme toepassingen. Daarnaast kan W&R apparatuur leveren om de etiketten optimaal te verwerken, zoals printers, transferlinten, labelsoftware en rewinders.

Wat jou een goede KAM Coördinator maakt:

 • Je hebt een afgeronde & relevante HBO opleiding.
 • Je hebt kennis in/ervaring met kwaliteitszorg & kwaliteitssystemen (bij voorkeur ISO 9001:2015 en BRC Packaging 6)
 • Je hebt kennis van milieu- en veiligheidsvoorschriften, vergunningen en managementsystemen
 • Je hebt ervaring met plannen, begeleiden & bewaken van RI&E.
 • Je bent analytisch en kan goed oordelen en adviseren. Daarnaast heb je ook de nodige
 • Je hebt ervaring met het opstellen van procedures en werkinstructies.
 • overtuigingskracht.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijk functie;
 • Kennis van Lean/ QRM tools en de huidige relevante wet- en regelgeving.
 • Last but not least, je bent enthousiast over deze functie en je hebt een positieve instelling.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een open en informele werksfeer waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.
 • Een marktconform salaris.

Wie zijn wij?

De Optimum Group is een groep van drukkerijen. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.                                                                                                                 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Stuur deze naar Moniek Gevers(HR Adviseur) via moniek@megaflex.nlmoniek@megaflex.nl en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega zou willen worden.

Reacties vanuit werving-, selectie- of uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten