Medewerker Wikkel/Nabewerking

Medewerker Wikkel/Nabewerking

Zie jij jezelf werkzaamheden verrichten om onze producten op en top af te werken, waarbij je goed let op afwijkingen en kwaliteitseisen? Lees dan snel verder!

Vacature Medewerker Wikkel/Nabewerking

Zie jij jezelf werkzaamheden verrichten om onze producten op en top af te werken, waarbij je goed let op afwijkingen en kwaliteitseisen? Lees dan snel verder! Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker wikkel/nabewerking voor onze afdeling flexo-afwerking. Het betreft een functie voor gemiddeld 38 uur per week in een 2 ploegendienst: de ene week werk je 5 dagen en de andere week 4.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het instellen en bedienen van machines voor de vervaardiging van grafische producten.
  • Het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen en tijdige productie.
  • Administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten.
  • Waarborging van de kwaliteit van drukwerk door het controleren, signaleren en waar mogelijk corrigeren van de output.
  • Het correct en netjes communiceren met collega’s betreffende procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten. Tevens goed communiceren met leidinggevenden over het productieproces en stand van zaken van het uit te voeren werk.
  • Het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.
  • Attent zijn op een aantal factoren tegelijkertijd. Bij het instellen en bedienen van de machines is sprake van enige variabelen en speelt routine een grote rol. Af en toe wordt het werk onder tijdsdruk uitgevoerd.
  • Prioriteit geven aan de tevredenheid van klanten, collega’s, en het verlenen van service of hulp en daarnaar handelen

Wij vragen

Bij voorkeur zoeken we iemand met ervaring met het werken aan een machine, die technisch inzicht heeft en op zijn minst affiniteit met techniek. Je bent een secure werker en kunt zowel in teamverband als individueel goed uit de voeten.

Jouw werkomgeving

Jouw standplaats wordt W&R Etiketten gevestigd in Tilburg. Op deze locatie werken ongeveer 80 collega’s. W&R Etiketten is gespecialiseerd in de productie van bedrukte en blanco zelfklevende etiketten. W&R Etiketten richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie, logistiek en bloemen- en plantenindustrie. 

Wat bieden wij?

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group en bied je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Heb je interesse dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie per mail; pz@wr-etiketten.nl. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Lisa Naalden: 013 571 23 45

Wie zijn wij?

Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten