Wij zijn op zoek naar een Grafisch productiemedewerker, afdeling Blanco etiketten (m/v)

Optimum Group™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Wij zijn op zoek naar een Grafisch productiemedewerker, afdeling Blanco etiketten (m/v)

Optimum Group is een veelzijdige groep van 7 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB en ASQ (België) en Optimum Group Printing LLC (De Verenigde Staten). Door bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Optimum Group is een sterke top 3 speler in de Benelux en richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie, logistiek en bloemen- en plantenindustrie. Bij Optimum Group werken ruim 325 medewerkers.

De vacature van Grafisch productiemedewerker voor de afdeling Blanco etiketten (m/v) is voor onze vestiging van W&R Etiketten Tilburg. W&R Etiketten is, met ruim 70 medewerkers, een dynamische en moderne drukkerij, gespecialiseerd in de productie van bedrukte en blanco zelfklevende etiketten.

Als Grafisch productiemedewerker voor de afdeling Blanco etiketten ben je verantwoordelijk voor de productie van blanco (onbedrukte) etiketten. Je verzorgd het snijden van banen, stanzen van het gewenste formaat en verpakking op rol, zoals de klant dit wenst. We werken met verschillende machines, elk met eigen mogelijkheden.

Wij vragen:

Een leergierig persoon met de volgende kenmerken en vaardigheden:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht en affiniteit met grafische productie
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Onder tijdsdruk werken is voor jouw geen probleem
  • Je bent secuur en werkt netjes
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift

Wij bieden:

W&R Etiketten biedt je een afwisselende functie voor 38 uur (2 ploegen) binnen een groeiend bedrijf. W&R Etiketten kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan. Ons ploegensysteem is zo ingericht dat je om de week op vrijdag vrij bent.

Meer weten?

Heb je vragen? Wil je solliciteren? Dat kan via Arnica Korver, HR Adviseur, op pz@wr-etiketten.nl of 013-5712345.
Graag ontvangen we je CV met motivatiebrief uiterlijk 15 mei.

Grafisch Productiemedewerker
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten