Booklet etiketten zijn als basis zelfklevende etiketten met daarin een informatiedrager. Een constructie waarbij meerdere lagen worden samengevoegd.

Booklet etiketten

Geef uw informatie de ruimte!

Booklet etiket

Ondervindt u problemen met te weinig informatieruimte op uw etiketten? Heeft u een product met een mooi vormgegeven etiket maar wilt u net even die extra informatie met uw klanten kunnen delen? Om deze reden biedt W&R Etiketten een prachtige oplossing aan: het booklet etiket. 

Wat is een booklet etiket?

Een booklet etiket is een etiket dat vergeleken kan worden met een klein boekje in de vorm van een etiket. Dit boekeffect ontstaat doordat dit etiket in de basis een zelfklevend etiket is, maar de verschillende lagen van de bijgevoegde informatiedrager niet zelfklevend zijn. Wanneer het etiket dus open wordt gemaakt, komt er een mooi uitgevouwen etiket tevoorschijn. Hierdoor profiteert u van de mogelijkheid om extra informatie te delen, terwijl dit booklet etiket dezelfde ruimte inneemt als een zelfklevend etiket doet. Bij extra informatie kunt u bijvoorbeeld denken aan uitgebreide productinformatie, gebruiksinstructies, recepten, bijsluiters en verschillende promotionele doeleinden zoals kortingsbonnen. De mogelijkheden van de booklet etiketten bij W&R Etiketten zijn eindeloos.

Booklet etiket Plus Hasseback Aardappelen

Met het booklet etiket geeft u uw product een hoogwaardige productuitstraling en het voordeel van veel ruimte door de meerdere pagina's. Het booklet etiket is geschikt voor vele doeleinden zoals onder andere:

  • Het delen van recepten
  • Promoties en acties
  • Bedrijfs- en productinformatie
  • Vouchers en kortingsbonnen 

De vorm, het aantal pagina’s, de kleuren en de bedrukking kunt u geheel zelf bepalen. Wij ondersteunen u hier graag bij. Booklet etiketten worden in erg veel verschillende branches gebruikt. Het is namelijk de ideale manier om uw product te onderscheiden ten opzichte van de rest. Door de uitstekende service die W&R Etiketten biedt zult u genieten van een prachtig ontworpen booklet etiket dat wel tot 8 kleuren bedrukt kan worden. Wij kunnen aan elke vraag voldoen. Bestel daarom uw booklet etiketten bij W&R etiketten.

Klik hier voor de technische specificaties

Klik hier voor de aanleverspecificaties.

Booklet etiket Walnoten Jumbo
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen