Laservellen | laserprinter | witte laservellen | W&R Etiketten

Laservellen

Zoals de naam al doet vermoeden, verwerkt u laservellen op uw eigen laserprinter.

Laservellen

Zoals de naam al doet vermoeden, verwerkt u laservellen op uw eigen laserprinter. Bijvoorbeeld als adresstickers voor een mailing of een andere logistiek element. zie onderstaand het overzicht van onze standaard witte laservellen. Voor meer informatie over andere formaten, gekleurde vellen of soorten materialen, neem contact op met onze verkoopafdeling.

W&R Etiketten beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met verschillende productietechnieken. Van blanco etiketten tot grote oplages in 8 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat. De productie werkt in een twee-ploegensysteem waardoor wij de machines optimaal benutten en onze flexibiliteit kunnen garanderen.

Studio

U ontvangt van ons een drukproef uit onze studio, waar u eventuele correcties op kunt aanbrengen. Standaard sturen wij deze drukproeven digitaal naar u, maar als u wilt dan is een fysieke drukproef natuurlijk ook mogelijk.  Overleggen met onze studiomedewerkers kan altijd. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Klik hier voor de aanleverspecificaties.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen